Összeverték Ferit a megvadult jászberényi asszonyok, a férfit utána felakasztva találták meg holtan

Megosztás

Bár az esetet egyelőre hivatalosan öngyilkosságként kezelik, az áldozat családja teljesen biztos abban, hogy nem öngyilkosság történt, hanem a lincselés végén végeztek is fiával. Csak megpróbálják önakasztásnak beállítani.

Borzasztó eset történt Jászberényben: egy 27 éves fiatalembernek nyoma veszett azok után, hogy kedden brutálisan összeverték Jászberény külterületén. Ferenc holttestét két nappal később egy fára akasztva találták meg. Annak ellenére, hogy a rendőrség egyelőre kizárta az idegenkezűséget, az áldozat családja biztos benne, hogy a szerettük nem magától dobta el az életét.

A volt barátnőjével találkozott kedden Jászberény külterületén, a tanyavilágban, a fiatal nő pedig azt találta ki róla, hogy erőszakoskodott vele. A lány elszaladt tőle, Ferikét pedig az ismerősei elkapták és agyba-főbe verték. A bántalmazásról egy szemtanú felvételt is készített, amit elküldött nekünk, de végig sem tudtam nézni sírás nélkül

– emlékezett vissza Katalin, aki 8 éves korától nevelte a fiút. A részletekről a Blikk számolt be.

A férfi a családjával Jászapátiban élt, ám miután megverték, nyoma veszett, és hiába értesítették a rendőröket, sokáig nem találták meg. Két nappal később azonban rátaláltak:

Egy olyan kutyának a láncával a nyakán lógott egy fáról, ami azokhoz tartozott, akik előtte bántalmazták. Halálba kergették a fiamat! Véleményem szerint önakasztásnak álcázták a megölését

– mesélte az asszony. Egyénként az esetről készült videó megdöbbentő, ugyanis tisztán lehet látni, ahogy egy csecsemőt a kezében tartó nő eszeveszett módon rugdossa a fiút, egy másik pedig brutális módon veri. A fiatalember megverése ügyében garázdaság miatt indult nyomozás, a halálával kapcsolatban viszont egyelőre nem merült fel a bűncselekmény gyanúja.

Az ominózus videó:

Az esettel kapcsolatban érdeklődött szerkesztőségünk a rendőrségtől, igazak-e azok az információk, hogy gyilkosság történt a jászberényi Neszűrben?

A rendőrség ezt válaszolta:

“Megkeresésével kapcsolatban tájékoztatom, hogy a Jászberényi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást indított 2023. június 29-én, egy jászapáti lakos rendkívüli halálának ügyében. A halálesettel kapcsolatban az idegenkezűség kizárásra került” – közölte András Hunor Lehel százados, sajtóreferens.

Kapcsolódó cikkek